Piept de porc sarat pane

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

350 g piept de porc sarat
1 lingura faina
1 ou
2 linguri pesmet alb
½ ceasca ulei
mustar
sare

Mod de preparare

PREGĂTIRE

1h
Carnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se fierbe 1 ¼ ore in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca, se taie felii, se trece prin faina, ou batut si pesmet alb. Se prajeste in ulei mult, ca si cartofii. Mod de servire Se serveste fierbinte, cu mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de porc sarat pane" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de porc sarat pane