Parjoale Moldovenesti

Complexitate
redusa
Parjoale Moldovenesti

Ingrediente

  • 500g carne de vita+porc
  • 150g paine alba
  • 2 oua
  • 100g morcov
  • 50g ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 leg patrunjel
  • 1/2 leg marar
  • sare
  • ulei ptr prajit
  • 50g faina

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite fin) se mai adauga paine inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, piper, sare, si ouale.

Compozitia astfel obtinuta se portioneaza si se modeleaza in forme alungite. Acestea se trec apoi prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.

Parjoalele se servesc pe platou sau farfurie, pe frunze de salata, insotite de diferite garnituri

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc