Carnea se portioneaza in cubulete, se caleste in ulei (adaugand cate putina apa) timp de 30 minute. Se adauga ceapa taiata pestisori, ardeii in fasii subtiri si se mai lasa la calit, sub capac, inca 30 minute.
Se verifica fragezimea carnii si cand e suficient de moale se toarna deasupra bulionul desfacut cu apa (sau cu zeama de carne) si se amesteca cu o lingurita cu faina. Se pune boiaua si se sareaza. Se mai lasa sa forfoteasca pana cand aromele se combina.
Separat, se fierb pastele, se strecoara si se servesc ca garnitura.
Se poate adauga in sos si un catel de usturoi pisat.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaEste pentru prima dată când mănânc acest fruct – pitaya. Mai înainte citisem destul de multe despre el. Ştiam că nu...
Prăjitură cu fructul dragonuluiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii