Papricas de Vitel

Postat pe: 26-02-2009
(0)

Ingrediente

1 kg carne de vitel
500 g paste fainoase
3 cepe
2 ardei grasi
o lingura cu boia de ardei
o lingurita cu faina
o lingura pasta de rosii
2 linguri ulei
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Carnea se portioneaza in cubulete, se caleste in ulei (adaugand cate putina apa) timp de 30 minute. Se adauga ceapa taiata pestisori, ardeii in fasii subtiri si se mai lasa la calit, sub capac, inca 30 minute.

Se verifica fragezimea carnii si cand e suficient de moale se toarna deasupra bulionul desfacut cu apa (sau cu zeama de carne) si se amesteca cu o lingurita cu faina. Se pune boiaua si se sareaza. Se mai lasa sa forfoteasca pana cand aromele se combina.

Separat, se fierb pastele, se strecoara si se servesc ca garnitura.
Se poate adauga in sos si un catel de usturoi pisat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Papricas de Vitel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Papricas de Vitel