Carnea de pui, spalata si portionata, se rumeneste in cateva linguri cu ulei, pe toate partile.
Adaugam ceapa taiata marunt si ardeiul cubulete, foile de dafin, sare si lasam la calit cateva minute. Presaram boiaua, piperul, amestecam continuu pentru a nu se arde si turnam apa calda cat sa acopere carnea. Fierbem pana cand aceasta e bine patrunsa.
Intre timp, pregatim galulustele; batem ouale cu sare si adaugam faina cat sa avem o compozitie cu consistenta unei creme.
Dupa ce carnita e gata, inmuiem o lingura in sosul fierbinte, luam cate putin din compozitia de galuste si adaugam in mancare. Galustele fierb foarte repede, cam in 3 minute.
Smantana se amesteca cu trei linguri cu faina si cateva linguri cu apa, apoi se toarna peste mancare si se amesteca foarte bine.
Se mai lasa pe foc cateva minute, apoi se da deoparte si se adauga patrunjelul tocat marunt.
Sa aveti pofta!
Serviti-l cu mamaliguta!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAdica am combinat dulceata de fragi si gem de caise, de foame gemi cand esti la dieta.....
Desert chec combinatEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii