Paine umpluta cu varza acra si pastrama

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

500 gr aluat de paine alba
300 gr varza murata tocata fideluta, foarte bine scursa de zeama
300 gr pastrama de porc feliata (se poate folosi carne de vita sau porc, taiata sau destramata cu furculita)
un sos facut din o lingurita de mustar Dijon, o lingurita de mustar cu boabe, o lingurita maioneza si una ketchup
un ou pt uns painea pe deasupra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se pudreaza cu faina masa/suprafata pe care lucrati si se intinde aluatul de paine intr-o foaie dreptunghiulara, avand o grosime de aproape 1 cm.
Se unge aluatul cu un strat de sos, apoi se pune carnea peste sos pe toata foaia de paine si deasupra, numai pe jumatate, varza acra. Se impatureste pe jumatate, se ung marginile cu ou si se lipesc bine, apoi se unge si pe deasupra incat sa aiba o crusta aurie cand se coace. Se inteapa cu furculita pe alocuri sa poata "respira si se presara piper macinat pe deasupra.
Se coace la foc mediu, in mijlocul cuptorului cca 30-35 de minute, pana este aurie. Se lasa sa se raceasca putin si se taie felii. Este f. buna calduta, dar merge la fel de bine si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paine umpluta cu varza acra si pastrama" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paine umpluta cu varza acra si pastrama