Ingrediente
● 300 g carne tocata porc |
● 1 ceapa |
● muschi afumat |
● piept de porc afumat |
● Maghiran |
● piper |
● sare |
● ardei iute (e optional ) |
● 500 ml supa carne (sau preparam supa din 2 cuburi de supa concentrata) |
● 150 ml bulion |
● 2 linguri ulei |
● 3 linguri untura |
● 1 capatana mare de varza |
Mod de preparare
Muschiuletul afumat il taiem felii de grosimea degetului mic. Ceapa o tocam marunt si o calim pe 2 linguri de ulei. Adaugam carnea tocata si condimentam cu sare si piper dupa gust. Le calim impreuna timp de 10 minute.
Intr-o oala punem apa cu 1 lingura de sare la fiert si cand clocoteste oparim varza in ea. Desprindem frunzele si le punem deoparte pe o farfurie.
In frunzele oparite punem o felie de muschi afumat, peste adaugam 1 lingura de carne tocata si prajita. Impachetam frunza si apoi o legam cu o sfoara. Procedam la fel si cu celelalte frunze.
Varza ramasa o taiem fasii si o punem deoparte.
Intr-o tava mai adanca punem 3 linguri untura ce o topim un pic, deasupra asezam varza taiata marunt si peste asezam pachetelele de varza. Deasupra presaram cu maghiran, piper macinat, turnam si cei 150 ml bulion si 500 ml supa de carne.
Acoperim tava cu folie si o dam la cuptor pentru circa 60 minute la foc moderat (perioada cat se tine tava la cuptor depinde de cuptorul fiecaruia, de aceea va recomand ca dupa 40 minute sa va uitati la pachetele, incercati sa le impungenti cu o furculita si daca aceasta patrunde usor inseamna ca muschiul e facut si se poate scoate ).
Se servesc fierbinti alaturi de varza marunta din tava si presarata cu marar verde si de ce nu... chiar si cu 1-2 linguri smantana.
Pofta Buna!!! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pachetele in Foi de Varza Dulce" nu uita sa ii faci un review.
Intr-o oala punem apa cu 1 lingura de sare la fiert si cand clocoteste oparim varza in ea. Desprindem frunzele si le punem deoparte pe o farfurie.
In frunzele oparite punem o felie de muschi afumat, peste adaugam 1 lingura de carne tocata si prajita. Impachetam frunza si apoi o legam cu o sfoara. Procedam la fel si cu celelalte frunze.
Varza ramasa o taiem fasii si o punem deoparte.
Intr-o tava mai adanca punem 3 linguri untura ce o topim un pic, deasupra asezam varza taiata marunt si peste asezam pachetelele de varza. Deasupra presaram cu maghiran, piper macinat, turnam si cei 150 ml bulion si 500 ml supa de carne.
Acoperim tava cu folie si o dam la cuptor pentru circa 60 minute la foc moderat (perioada cat se tine tava la cuptor depinde de cuptorul fiecaruia, de aceea va recomand ca dupa 40 minute sa va uitati la pachetele, incercati sa le impungenti cu o furculita si daca aceasta patrunde usor inseamna ca muschiul e facut si se poate scoate ).
Se servesc fierbinti alaturi de varza marunta din tava si presarata cu marar verde si de ce nu... chiar si cu 1-2 linguri smantana.
Pofta Buna!!! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pachetele in Foi de Varza Dulce" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS-B6000 pentru gama B6000 si B3500
- 25 %
399.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany