Pachetele in Foi de Varza Dulce

Complexitate
redusa
Pachetele in Foi de Varza Dulce

Ingrediente

  • 300 g carne tocata porc
  • 1 ceapa
  • muschi afumat
  • piept de porc afumat
  • Maghiran
  • piper
  • sare
  • ardei iute (e optional )
  • 500 ml supa carne (sau preparam supa din 2 cuburi de supa concentrata)
  • 150 ml bulion
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri untura
  • 1 capatana mare de varza

Mod de preparare

Muschiuletul afumat il taiem felii de grosimea degetului mic. Ceapa o tocam marunt si o calim pe 2 linguri de ulei. Adaugam carnea tocata si condimentam cu sare si piper dupa gust. Le calim impreuna timp de 10 minute.

Intr-o oala punem apa cu 1 lingura de sare la fiert si cand clocoteste oparim varza in ea. Desprindem frunzele si le punem deoparte pe o farfurie.

In frunzele oparite punem o felie de muschi afumat, peste adaugam 1 lingura de carne tocata si prajita. Impachetam frunza si apoi o legam cu o sfoara. Procedam la fel si cu celelalte frunze.

Varza ramasa o taiem fasii si o punem deoparte.

Intr-o tava mai adanca punem 3 linguri untura ce o topim un pic, deasupra asezam varza taiata marunt si peste asezam pachetelele de varza. Deasupra presaram cu maghiran, piper macinat, turnam si cei 150 ml bulion si 500 ml supa de carne.

Acoperim tava cu folie si o dam la cuptor pentru circa 60 minute la foc moderat (perioada cat se tine tava la cuptor depinde de cuptorul fiecaruia, de aceea va recomand ca dupa 40 minute sa va uitati la pachetele, incercati sa le impungenti cu o furculita si daca aceasta patrunde usor inseamna ca muschiul e facut si se poate scoate ).


Se servesc fierbinti alaturi de varza marunta din tava si presarata cu marar verde si de ce nu... chiar si cu 1-2 linguri smantana.

Pofta Buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Biscuiti de la Bunica
2
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Fanta
3
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
5
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Parteneri
Quesadilla cu pui
Bucataras.RO

Quesadilla cu pui

Am vazut multe retete de quesadilla si de ceva timp tot imi zicea ca parca as manca si eu. Si cum intr-o zi eram in pana de...

Quesadilla cu pui
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola