Cartofii curatati de coaja se dau prin razatoarea mica si se pun in tigaie cu putin ulei incins; peste ei se pune ceapa taiata rondele si se acopera cu capacul timp de 5 min.
Dupa ce s-au rumenit cartofii pe o parte, se intorc pe cealalta parte si se adauga sunca taranesca, salamul si rosia taiate fasii, se pune iar capacul, iar dupa ce sunt aproape gata se adauga maslinele, telemeaua taiata cuburi, ouale batute si amestecate cu secretul gustului, piper si alte ingrendiente... dupa gust.
Se prajeste bine pe ambele parti si se serveste cu marinata de gogosari!
Pofta buna!
Se mai poate servi cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii