Musaca cu carne

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 500 gr carne tocata mixta (vita si porc)
  • verdeata: marar, patrunjel
  • 1 ceapa potrivita
  • codimente: piper, busuioc, sare
  • 2 oua

Mod de preparare

Se fierb cartofii si se fac piure. Carnea tocata se amesteca cu codimentele si verdeata si se caleste impreuna cu ceapa timp de 5 minute la foc potrivit. Ungeti un vas cu ulei, intindeti jumatate din piureul de cartofi in vas puneti carnea calita si acoperiti cu cealalta jumatate de piure. Se baga la cuptor pentru 40 de minute. Cand e aproape gata se bat ouale si se intind deasupra.


Se serveste calda!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc