Mancarica Pe Inimi De Curcan

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

500 gr inimi
8-10 buc ceapa
6-8 catei usturoi
2 linguri otet
1l supa carne (daca nu aveti puteti folosi supa facuta din cubulete)
sare
piper
2 frunze foi dafin
250 ml vin rosu (eu am folosit alb )
2 rosii decojite
ardei iute cateva felii (facultativ )
1/4 lingurita rozmarin macinat
100 ml ulei

Mod de preparare

Curatam inimile si le taiem cubulete. Ceapa o taiem marunt. Punem la incins uleiul si prajim pe el la foc iute inimile taiate cubulete. Adaugam cca 300 ml supa si lasam sa fiarba sub capac pana scade.

In acest moment turnam peste 2 linguri otet usturoiul pisat si 250 ml vin, punem sare, piper, 2 foi de dafin si ceapa taiata marunt. Lasam sa fiarba cca 10 minute si adaugam apoi rosiile decojite si taiate cubulete si restul de supa si rozmarinul. Lasam sa fiarba totul sub capac pana scade zeama si bucatile de inima sunt fierte. Daca inimile nu au fiert se mai poate adauga supa sau apa.

Se serveste cu pireu de cartofi sau cu cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mancarica Pe Inimi De Curcan" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

raptor
•  17.12.2009 15:13:32

Superb, a iesit belea Congrats!

oswaldandrei2003
•  15.11.2009 13:36:24

ps. ceapa am folosit din cea verde, si vin rosu. a fost nemaipomenita nota 10.

oswaldandrei2003
•  15.11.2009 13:10:50

nu am avut rosmarin dar am ilocuit cu salvie , maghiran si oregano si a fost super.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mancarica Pe Inimi De Curcan