Mancarica de Rinichi

Complexitate
redusa
Mancarica de Rinichi

Ingrediente

  • 600g de rinichi
  • 2 legaturi de ceapa verde sau una mare
  • 1 rosie
  • 1 ardei alb
  • 1 ardei rosu
  • 2 linguri de ulei
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingura rasa de vegeta
  • 300-350 ml de supa de vita
  • sare, piper

Mod de preparare

Taiam ceapa nu foarte marunt, la fel si ardeiul. Tragem putin in ulei. Rinichii ii spalam si ii taiam pe din doua, curatam interiorul albicios si ii lasam in apa cu otet cam o ora. Ii tocam si ii adaugam peste ceapa si ardei. Presaram vegeta si varsam peste supa de vita. Lasam pana cand carnita e fiarta, punem rosia curata de pielita si taiata. Spre final adaugam mararul.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate