Mancarica cu Mazare

Postat pe: 21-11-2010
(1)

Ingrediente

Foarte simplu de preparat si foarte satios Ia sa vedem de ce avem nevoie sa putem prepara aceasta mancarica
300 gr pulpa porc
200 gr rosii
1 lingura pasta gulyas sau pasta de ardei (1 lingurita boia dulce)
1 ceapa mare
1 ardei gras
sare
piper dupa gust
400 gr mazare
300 ml smantana
2 linguri faina
50 ml ulei

Mod de preparare

Carnea o taiem bucati mai mici. Ceapa si ardeiul gras se taie marunt. Rosiile le decojim si le taiem felii.

Incingem 50 ml ulei si calim pe el ceapa si ardeiul taiat marunt. Adaugam carnea portionata, condimentam cu sare si piper, pasta gulyas (sau 1 lingurita boia ) si in cele din urma adaugam si rosiile feliate

Lasam sa dea cateva clocote apoi punem apa cat sa acopere bine carnea si lasam sa fiarba la foc potrivit acoperit pana carnea se inmoaie. Daca carnea nu e fiarta si apa scade se mai adauga. La sfarsit trebuie sa ramana zeama cam de doua degete pe carne. Adaugam mazarea si fierbem mai departe pana si acasta e fiarta.

In timpul cat mazarea fierbe pregatim maiaua din 2 lingura faina si 300 ml smantana. Subtiem un pic acest sos cu putina apa apoi o turnam peste sosul in care mazarea a fiert. Lasam sa dea cateva clocote pana sosul se ingroase.

Se serveste fierbinte.
Pofta Buna! ! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mancarica cu Mazare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

mika_88
•  19.01.2010 14:21:21

am postat din pacate pe o alta retete........si in sfarsit dau de cea probata........felicitari.........este foarte gustoasa....

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mancarica cu Mazare