Ceapa se caleste pana capata o culoare aurie si se adauga morcovul, ardeii. Cand toate astea sunt gata, se adauga si carnea peste, se lasa un pic la calit si apoi se umple cu apa pana acopera continutul.
Cand carnea este aproape fiarta i se pun cartofi taiati destul de maricei in cuburi.
La urma i se adauga bulionul sau rosii, delikat, cimbrul si patrunjelul. inca un clocot si gata!!!
Se poate servi cu muraturi! ! ! !
Preferata mea :)
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii