Limba Poloneza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Limba Poloneza

Ingrediente

  • Ai nevoie de:
  • -4 limbi de porc
  • -maioneza din 2 oua (unul sa fie fiert)
  • -4-5 castraveti acri
  • -mustar
  • -sare
  • -o legatura marar
  • -supa in care a fiert limba-cateva linguri( eu am oprit o cana, dar nu a fost nevoie de toata)

Mod de preparare

Se spala limbile de porc si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte se curata (calde) de pielita. Se lasa sa se raceasca. Intre timp se face maioneza, se toaca marunt albusul de la oul fiert, castravetii, mararul. Se condimenteaza cu sare si mustar. Se amesteca acestea cu maioneza si se subtiaza cu supa rece in care a fiert limba(cateva linguri).

Cand s-a racit se taie felii limba, se aseaza pe platou si se acopera cu sosul.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa