Limba Poloneza

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Ai nevoie de:
4 limbi de porc
maioneza din 2 oua (unul sa fie fiert)
4-5 castraveti acri
mustar
sare
o legatura marar
supa in care a fiert limba-cateva linguri( eu am oprit o cana, dar nu a fost nevoie de toata)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se spala limbile de porc si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte se curata (calde) de pielita. Se lasa sa se raceasca. Intre timp se face maioneza, se toaca marunt albusul de la oul fiert, castravetii, mararul. Se condimenteaza cu sare si mustar. Se amesteca acestea cu maioneza si se subtiaza cu supa rece in care a fiert limba(cateva linguri).

Cand s-a racit se taie felii limba, se aseaza pe platou si se acopera cu sosul.


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Limba Poloneza" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Limba Poloneza