Se fierb limbile. Cat sunt calde se curata de pielita. Se taie felii.
Cat timp fierb limbile se pregatesc celelalte ingrediente: prazul se opareste si se taie rondele mai groase, ceapa se taie julien, ardeii fasii, maslinele se tin in apa calda pt. a se desara putin.
Se caleste ceapa in ulei, impreuna cu cateva linguri de apa, pana cand aceasta se evapora. Se pun si celelalte ingrediente, in afara de bulion, amestecand usor. Se pun feliile de limba. Se lasa sa fiarba impreuna 30' acoperite cu capac. Se pune si bulionul si se mai lasa sa dea cateva clocote.
Se gusta de sare - se pune doar la sfarsit, avand in vedere ca maslinele sunt sarate
Servesti simplu sau cu piure de cartofi sau paste.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii