Cartofii se fierb intregi in coaja. Pana cand sunt fierti, putem pregati perisoarele. Carnea tocata se amesteca cu un ou, usturoiul tocat si ceapa taiata cubulete mici. Din amestecul rezultat, se fac perisoarele, care se fierb. Taiem dovlecelul in cubulete mai mari si il fierbem si pe el. Rosia se decojeste si se taie feliute.
Apoi putem trece la sos: se amesteca un ou cu cascavalul razalit, condimente si smantana. Se unge un vas Jena cu putin ulei si se tapeteaza cu pesmet. Legumele fierte se pun in vas, impreuna cu perisoarele, iar deasupra se toarna sosul. Se lasa la cuptor aproximativ 20 de minute, pana se gratineaza sosul.
Se serveste calda, cu verdeata (patrunjel si ceapa verde taiata marunt), si eventual cu smantana.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraUna din cele mai bune retete cu aluat dospit mancate vreodata !!! Abea am apucat sa pun deoparte pentru pachetul copiilor...
Prajitura TrandafirIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii