Karni Yarik (Vinete Umplute)

Postat pe: 31-07-2009
(0)

Ingrediente

2 vinete (pt 2 pers )
1 portie carne de oaie (aprox 300g)
1 ardei iute
1 ceapa
1 rosie
sare
piper
boia

Mod de preparare

Se spala bine vinetele, dupa care se cojesc in spirala si se pun la prajit in putin ulei dupa ce le-am crestat pe "burta".

Carnea se taie bucatele si se pune la prajit. Se adauga ardeiul iute si ceapa taiata marunt. Cand sunt aproape gata se pune si rosia tocata deasemenea marunt.

Dupa ce sunt toate gata se i-au vinetele, se pun pe o farfurie si se umple cu compozitia de carne.
Se serveste cu patrunjel, sare si ceapa verde alaturi de un pahar de ayran.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Karni Yarik (Vinete Umplute)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Karni Yarik (Vinete Umplute)