Se spala bine vinetele, dupa care se cojesc in spirala si se pun la prajit in putin ulei dupa ce le-am crestat pe "burta".
Carnea se taie bucatele si se pune la prajit. Se adauga ardeiul iute si ceapa taiata marunt. Cand sunt aproape gata se pune si rosia tocata deasemenea marunt.
Dupa ce sunt toate gata se i-au vinetele, se pun pe o farfurie si se umple cu compozitia de carne.
Se serveste cu patrunjel, sare si ceapa verde alaturi de un pahar de ayran.
POFTA BUNA!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii