Iutari (bureti Iuti) la Cuptor

Postat pe: 06-02-2015
(0)

Ingrediente

aproximativ 1,2 kg palarii de iutari (eu am avut congelati)
400 gr telemea
400 gr pastrama de porc usor afumata
un sul de branza topita (150 gr)
150 ml ulei
ulei pentru prajit
sare, vegeta si piper dupa gust

Mod de preparare

Palarioarele de iutari se calesc in ulei pana devin usor maronii, dupa care se aseaza intr-o tava si se condimenteaza cu sare, piper si vegeta. Condimentele se pun in functie de gustul fiecaruia.

Pastrama se taie in bucatele si se pune peste ciuperci, peste aceasta se pune branza rasa, sulul de branza topita si uleiul.

Tava se pune in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pana ce ciupercile se mai rumenesc putin si branza se topeste.
Se servesc calde.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Iutari (bureti Iuti) la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Iutari (bureti Iuti) la Cuptor