Pt inimioare se amesteca toate ingredientele foarte bine si se pun intr-o tava intinsa, unsa cu ulei, la cuptor, 40 minute, la 230 grade celsius.
Se pune bulionul se fiert iar cand clocoteste se amesteca cu un sos facut din faina+apa. Se pune si zaharul si dafinul si se fierbe 5 minute. La sfarsit se mai pune si usturoiul maruntit fin si putina sare.
Cu o forma de taiat biscuiti se taie inimioare din ''drobul'' rezultat.
Pofta buna!
Se serveste cu sosul de rosii cu un piure dulceag de cartofi.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPfff, și preparatul acesta mă bântuie de multă vreme! Am vizionat și un film dedicat preparării ramen-ulu! ;) Noh,...
Ramen a la PanacrisIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii