Punem fasolea la inmuiat de cu seara . Se pune la fiert cu foile de dafin si sare . Dupa ce a fiert il strecuram si il punem deoparte .
In ceaunul infierbantat punem la topit untura , in care calim ceapa , ardeii, morcovii, cu un pic de sare. Acum adaugam carnea taiata si apoi adaugam rosiile decojite si amestecam bine . Adaugam pasta de ardei sau gulyasul, sare, piper dupa gust si neaparat ardeiul iute dupa care punem apa cat sa fie acoperita bine si lasam sa fiarba carnea bine (daca mai e nevoie mai adaugam apa)
Ultima data adaugam carnatii taiati imbucaturi si lasam sa fiarba totul pana scade apa si se formeaza un sos mai gros. Acum adaugam bulionul si fasolea fiarta si codimentam dupa gust cu marar verde tocat si tarhon. Le lasam sa se intrepatrunda bine cateva clocote si uite asa e gata iahnia, de acum ne putem pune la masa cu totii.
Se serveste cu salata de castraveti , rosii, ba chiar si cu muraturi(castraveti murati la soare).
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii