Punem fasolea la fiert cu telina si pastarnacul si fierbem mai mult de o ora si jumatate pana vedem ca bobul de fasole luat in lingura si racit se va inflori si va crapa. Dam telina si pastarnacul deoparte si adaugam o ceapa tocata marunt si crenguta de cimbru si lasam sa fiarba la foc mic.
Alaturi intr-o tigaie calim ardeiul, ceapa, si morcovul si cabnd este gata punem bulionul si stingem cu zeama de la fasole. Taiem scarita in felii si o punem peste fasole ca sa fiarba impreuna. Rasturnam si prajeala peste fasole lasam sa mai colcaie 10 min.
Asezonam cu sare.
Se serveste cu leustean deasupra si insotita de muraturi alese.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPentru această rețetă delicioasă m-am inspirat de la Oana de la Savori Urbane. Vă invit să o încercați și voi...
Desert chec din albusuri cu fructe confiate si sos de mureCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii