Iahnie de Fasole cu Costita

Postat pe: 05-03-2013
(0)

Ingrediente

500 gr de fasole boabe
2 ardei grasi
2 cepe
1 morcov
o cescuta de bulion
1 crenguta de cimbru
leustean o legatura
telina una
pastarnac unu
sare
ulei
scarita afumata 800gr

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Punem fasolea la fiert cu telina si pastarnacul si fierbem mai mult de o ora si jumatate pana vedem ca bobul de fasole luat in lingura si racit se va inflori si va crapa. Dam telina si pastarnacul deoparte si adaugam o ceapa tocata marunt si crenguta de cimbru si lasam sa fiarba la foc mic.

Alaturi intr-o tigaie calim ardeiul, ceapa, si morcovul si cabnd este gata punem bulionul si stingem cu zeama de la fasole. Taiem scarita in felii si o punem peste fasole ca sa fiarba impreuna. Rasturnam si prajeala peste fasole lasam sa mai colcaie 10 min.

Asezonam cu sare.
Se serveste cu leustean deasupra si insotita de muraturi alese.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Iahnie de Fasole cu Costita" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Iahnie de Fasole cu Costita