Punem fasolea la fiert cu telina si pastarnacul si fierbem mai mult de o ora si jumatate pana vedem ca bobul de fasole luat in lingura si racit se va inflori si va crapa. Dam telina si pastarnacul deoparte si adaugam o ceapa tocata marunt si crenguta de cimbru si lasam sa fiarba la foc mic.
Alaturi intr-o tigaie calim ardeiul, ceapa, si morcovul si cabnd este gata punem bulionul si stingem cu zeama de la fasole. Taiem scarita in felii si o punem peste fasole ca sa fiarba impreuna. Rasturnam si prajeala peste fasole lasam sa mai colcaie 10 min.
Asezonam cu sare.
Se serveste cu leustean deasupra si insotita de muraturi alese.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii