Gulas Unguresc

Postat pe: 12-04-2010
(0)

Ingrediente

500 g pulpa de porc
piper
2 cepe
2 catei de usturoi
3 linguri de unt topit
1 lingurita de boia dulce
1 lingurita de boia iute
sare
2 foi de dafin
1 lingurita de otet
1 conserva mica de rosii cojite
2 ardei iuti
300 g cartofi
1 lingurita amidon alimentar
2 linguri de smantana

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se spala carnea, se taie bucati potrivite si se pipereaza. Ceapa se taie in sferturi mici, usturoiul in feliute.

Se pune untul sa se incinga in cratita si se prajesc bucatile de carne. Se adauga ceapa si usturoiul si se lasa sa se caleasca impreuna cu carnea. Se adauga boia, sare, frunze de dafin, otet, rosii decojite, 700 ml de apa fierbinte. Se pune totul la fiert, o ora si jumatate, pe foc mic.

Se curata de seminte ardeii iuti si se taie in fasii. Se curata cartofii, se taie cubulete. Dupa o ora de fiert, se baga ardeii iuti in gulas, iar cu 15 minute inainte ca mancarea sa fie gata, se adauga si cartofii.

Se amesteca amidonul cu putina apa si se baga in gulas. Se adauga si smantana.







Se decoreaza cu patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gulas Unguresc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gulas Unguresc