Gulas

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

500g carne vita,
1 ceapa
sare, piper,
1 lingurita boia dulce,
200g bakon afumat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se taie carnea julien se prajeste in putin ulei, (cam 7-8 minute) apoi se pune ceapa taiata tot julien, sare piper (dupa gust)

Se mesteca continu (cam 5 minute), dupa aceia se pune boia se amesteca (2 minute) dupa aceia se adauga bakonul taiat tot julien si se mai amesteca cam 3-4 minute. Si este gata.

Imi pare rau ca nu am o poza dar o sa fac rost de un aparat diogital si fac si poze.
Se serveste cu garnitura de orez cu ciuperci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Gulas" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Comentarii

alenta
•  24.09.2008 23:09:30

eu la gulas folosesc si carne de porc nu numai de vita, pe care o calesc f bine in ulei, adaug apa si legume pe care impreuna le fierb foarte bine cu ingredientele de mai. il servesc cu paste fainoase si salata.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gulas
html