Frunze de Hrean Umplute

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

16 frunze de hrean
2g bicarbonat de sodiu
500g carne tocata de porc
120g orez
2g piper macinat
1 manunchi de patrunjel verde
8cl ulei
50g ceapa rosie
5g boia
2 oua
3dl vin alb
sare
smantana

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
1. Frunzele sanatoase si frumoase de hrean se oparesc in apa cu bicarbonat de sodiu. Asa isi pastreaza culoarea verde. Se indeparteaza nervurile groase de pe frunze, pentru ca acestea sa se poata rula mai bine.

2. Carnea tocata de porc se amesteca cu orezul calit, cu piperul, sarea, patrunjelul tocat marunt, boiaua, ceapa calita in putin ulei si cu ouale. Cu aceasta compozitie umplem frunzele de hrean.

3. Intr-un vas de Jena, uns cu ulei, se aseaza frunzele umplute, una langa alta, apoi turnam vinul si, acoperit, fierbem pana "rulourile"sunt fierte.

Pe un platou oval se aseaza "rulourile" din frunze de hrean, le stropim cu smantana si le servim cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Frunze de Hrean Umplute" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alenta
•  24.09.2008 23:07:10

eu fac sarmalute invelite in frunze de hrean si sunt un deliciu. frunzele de hrean le curat de nervuri si le oprasc in bors la care adaug sare.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Frunze de Hrean Umplute