1. Frunzele sanatoase si frumoase de hrean se oparesc in apa cu bicarbonat de sodiu. Asa isi pastreaza culoarea verde. Se indeparteaza nervurile groase de pe frunze, pentru ca acestea sa se poata rula mai bine.
2. Carnea tocata de porc se amesteca cu orezul calit, cu piperul, sarea, patrunjelul tocat marunt, boiaua, ceapa calita in putin ulei si cu ouale. Cu aceasta compozitie umplem frunzele de hrean.
3. Intr-un vas de Jena, uns cu ulei, se aseaza frunzele umplute, una langa alta, apoi turnam vinul si, acoperit, fierbem pana "rulourile"sunt fierte.
Pe un platou oval se aseaza "rulourile" din frunze de hrean, le stropim cu smantana si le servim cu un vin alb sec.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii