Frigarui de Ficatei cu Ananas pe Pat de Mazare

Postat pe: 08-07-2014
(0)

Ingrediente

200 gr ficat de pui
4 felii ananas
10 rosii mici (eu am avut portocalii)
300 gr mazare verde
sare
piper
50 gr vin alb
2 catei usturoi
1/2 ceapa
1 ardei iute

Mod de preparare

PREGĂTIRE

50min
Un pranz delicios sau o cina rapida. Dar de efect. Indiferent de momentul zilei, merita incercata. E absolut gustoasa.

Ficatul se spala si se fierbe 5 minute cu vinul alb si inca 50 gr apa. Adaugam si usturoiul si ceapa, pentru un plus de gust.

Dupa ce a fiert, se pune pe gratar (eu am folosit tigaia dry cooker) impreuna cu rosiile si ananasul taiat bucati). Se condimenteaza dupa gust.

Mazarea se curata si se fierbe 15 minute. Nu prea mult, sa nu se sfarame. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Eu la fiert am pus si 1 ardei iute taiat in jumatate, pentru un gust picant.

Se monteaza totul pe farfurie si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Frigarui de Ficatei cu Ananas pe Pat de Mazare" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Frigarui de Ficatei cu Ananas pe Pat de Mazare