Ficatei in Vin

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

700 g ficatei de pui
2 lingurite de delikat picant
2 morcovi
1 telina
1 pastarnac
2 ardei grasi rosii
1 cana cu vin alb sec
2-3 linguri faina
sare
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se spala si se curata de pielite ficateii, apoi se dau prin faina si se pun la inabusit in ulei, la foc foarte mic. Cand si-au schimbat culoarea se sting cu vin.

Cand ficateii sunt gata, se scot pe platou, iar in sosul in care au fiert se pun legumele date pe razatoarea mare. Cand au clocotit, se adauga delikatul picant si se mai lasa sa fiarba inca 10 minute. Se potriveste de sare.

Sosul in care au fiert se strecoara si se serveste la masa, separat, in sosiera.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ficatei in Vin" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

cristina22
•  03.04.2009 22:57:03

Cred ca e delicioasa, mie imi plac foarte mult mancarurile picante asaca o s-o incerc :)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ficatei in Vin