Taiem costita afumata sau kaiserul in felii subtirele. Ficateii de pui ii condimentam dupa gust cu sare, piper si boia. Luam cate o bucata de ficatel (daca este prea mare o taiem pe jumatate) si o imbracam cu o felie de costita afumata. Prindem cu o scobitoare de doua ori. Procedam la fel si cu celelalte bucatele de kaiser si ficatei.
Intr-un vas cu ulei prajim ficatei imbracati in kaiser. Dupa ce s-au rumenit adaugam ardeii capia taiati in felii subtiri. Lasam sa se caleasca bine. Apoi adaugam rosiile date pe razatoare si lasam sa fiarba. Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia si lasam la foc inca 15 minute. Daca sosul scade prea mult (depinde de ce rosii avem), mai adaugam putina apa.
Se serveste cu muraturi, salata preferata si neaparat patrunjel proaspat presarat deasupra.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii