Coronita Mexicana

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

Aluat:
360 g faina
50 g malai
200-250 lapte caldut
sare
25 g drojdie proaspata
1 lingurita zahar
60 ml ulei
1 ou
putin oregano uscat
putin praf de usturoi
Drojdia se pune la crescut in putin lapte+faina+zahar
dupa care se amesteca cu faina si restul ingredientelor Se framanta putin si se lasa aluatul o ora la crescut
Umplutura:
250 carne tocata (eu am pus de pui, dar se poate pune de orice fel)
jumate de ardei gras
50 g cascaval ras
boabe de porumb (din alea din conserva)
sare
piper
1/2 conserva de rosii
ardei iute

Mod de preparare

Carnea se pun pe foc si se caleste pana isi schimba culoarea. Se adauga ardeiul gras si cel iute, taiate cubulete si se calesc impreuna. Apoi sosul de rosii si porumbul. Se da deoparte si se adauga sare, piper si cascavalul ras. Se amesteca bine si se lasa la racit.

Se intinde aluatul (cu mana) circular si e pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cu cutitul se fac in mijloc 8 taieturi, se aseaza umplutura pe margine apoi se apuca colturile din centru si se trag peste umplutura si varfurile se baga sub aluat cu grija ca sa nu se dezlipeasca

Se pune in cuptorul preincalzit si se lasa 15-20 minl 180 grade
Se poate fae cu ce umplutura vreti
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Coronita Mexicana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  22.05.2009 09:38:12

Am vazut pozele de pe forum ! Sunt grozave !
Pacat ca nu se pot atasa si la retetele din carte !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Coronita Mexicana