Clatite cu Carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • ulei
  • carne tocata
  • ceapa
  • cimbru
  • ciuperci
  • smantana
  • sare

Mod de preparare

Se pregatesc clatitele, in modul obisnuit.

Carnea tocata se caleste impreuna cu ceapa, ciupercile, se adauga putin delikat, piper, cimbru, zeama de supa. Se intinde compozitie pe fiecare clatita in parte, rulam si le asezam frumos intr-o tava de yena, unsa in prealabil cu putin ulei sau unt. Odata asezate, introducem tavita la cuptor, (atentie insa sa nu le lasati prea mult) apoximativ 15-20 minute in cuptorul deja incins.
Se servesc fara piine, cu putina smantanica. Sunt delicioase si va asigur ca vor face parte din meniul dvs permanent.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa