Ciorba de Porc Dreasa cu Smantana si Tarhon

Postat pe: 11-11-2015
(0)

Ingrediente

500 g carne de porc
2 morcovi potriviti
1 radacina pastarnac
1 radacina telina
3 cepe potrivite
o capatana usturoi
200 g smantana
4 galbenusuri de ou
sare
piper boabe
tarhon uscat
zeama de lamaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

3h
Se spala carnea de porc, se pune in putina apa pentru a se da o data in clocot, se arunca apa dupa primul clocot se spala carnea si se pune la fiert intr-o oala incapatoare din nou la fiert, cand este carnea de jumatate fiarta se pun legumele taiate cubulete sau date pe razatoare, piperul boabe, sare si vegeta dupa gust. Dupa ce sa fiert carnea bine, se scoate si se taie cubuete potrivite, iar legumele se paseaza sau se pot lasa si asa. Se curata usturoiul se paseaza, se amesteca cu galbenusurile frecate si cu smantana, se ia un polonic din ciorba si se amesteca cu compozitia de galbenusuri si se pune totul in oala cu ciorba, se pune si o lingura de tarhon se mai da un clocot, doua si gata ciorba. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Porc Dreasa cu Smantana si Tarhon" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Porc Dreasa cu Smantana si Tarhon