Chiftelute Umplute cu Branza

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

5oo g carne tocata (eu am folosit de curcan)
1 cartof crud mare
1 ou
200 g brinza vaci degresata
marar verde tocat
o ceapa mica
1 lingurita smantana
o felie de piine inmuiata in apa
usturoi
sare
piper
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Carnea de curcan tocata, am amestecat-o cu 2-3 catei de usturoi dati prin presa, cartoful razuit, oul intreg si piinea muiata stoarsa si data prin masina de tocat sau robot. Am potrivit gustul de sare si piper si am framantat bine de tot compozitia.

Brinza (eu am folosit brinza de vaci degresata, dar se poate folosi orice fel de brinza sau cascaval) am amestecat-o cu o ceapa mica razuita, marar verde si 1 lingurita smintina degresata.

Am luat cu lingura compozitia de chiftelute, am intins-o si am adaugat o lingurita de brinza. Am facut apoi toate chiftelele si le-am prajit pe gratarul uns cu putin ulei de palmier.

Cind sunt gata chiftelutele, se pot servi cu sote de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftelute Umplute cu Branza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

nicoleta15
•  13.01.2010 16:28:16

Cu siguranta am sa le incerc

dulcica
•  16.11.2009 13:54:41

arata bine. o s`o incerc in curand

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftelute Umplute cu Branza