Chiftelute Umplute cu Branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Chiftelute Umplute cu Branza

Ingrediente

  • 5oo g carne tocata (eu am folosit de curcan)
  • 1 cartof crud mare
  • 1 ou
  • 200 g brinza vaci degresata
  • marar verde tocat
  • o ceapa mica
  • 1 lingurita smantana
  • o felie de piine inmuiata in apa
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Carnea de curcan tocata, am amestecat-o cu 2-3 catei de usturoi dati prin presa, cartoful razuit, oul intreg si piinea muiata stoarsa si data prin masina de tocat sau robot. Am potrivit gustul de sare si piper si am framantat bine de tot compozitia.

Brinza (eu am folosit brinza de vaci degresata, dar se poate folosi orice fel de brinza sau cascaval) am amestecat-o cu o ceapa mica razuita, marar verde si 1 lingurita smintina degresata.

Am luat cu lingura compozitia de chiftelute, am intins-o si am adaugat o lingurita de brinza. Am facut apoi toate chiftelele si le-am prajit pe gratarul uns cu putin ulei de palmier.

Cind sunt gata chiftelutele, se pot servi cu sote de legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa