Chiftelute Marinate

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

500 gr carne tocata
3 cepe
1 cartof
1 morcov
1 felie franzela
1 ou
6 rosii
1 catel de usturoi
busuioc
piper
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se amesteca carnea tocata cu 1 ceapa tocata, morcovul ras, cartoful ras, 1 ou crud si felia de franzela inmuiata in apa. Se fac chiftelute de marime medie se dau prin faina si se pun la prajit.

Intr-o oala de pun la calt restul de 2 cepe si usturoiul maruntit.

Dupa ce s-au calit se adauga rosiile taiate cubulete si se lasa sa fiarba circa 30 de minute pana se ingroasa sosul.

In timpul fierberii se adauga busuiocul, sare dupa gust si piper.

Dupa ce sosul s-a ingrosat se adauga chiftelutele si se mai lasa circa 10 minute sa fiarba in sos.

Se servesc calde cu garnitura de piure si salata de varza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftelute Marinate" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

fanespoitoru
•  02.05.2010 21:46:50

kele mai bune sunt astea vati dus pe sapata daka mankati otrava asta am mankat si fane si e mort

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftelute Marinate