Chiftelute Marinate

Postat pe: 05-02-2009
(0)

Ingrediente

1kg carne tocata
1 ceapa
2 oua
sare
piper
paine inmuiata
o lingura de faina
suc de rosii
foi de dafin

Mod de preparare

Se fac chiftelele din carne tocata, ceapa, oua, paine si sare. Se prajesc in ulei incins.
Intr-o cratita cu putin ulei se prajeste ceapa, se adauga o lingura de faina si se amesteca. Apoi se adauga apa si sucul de rosii, urmate de chiftele.

Se sareaza dupa gust si se lasa sa fiarba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Chiftelute Marinate" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftelute Marinate