Chiftelute cu Mamaliga si Carne

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

200g malai
200g carne tocata
1 ardei gras rosu
1 ceapa
1 morcov
1 telina mica
3 oua
1 cascaval
2 linguri pesmet
2 linguri faina
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Faci o mamaliguta din malai, cind e gata o lasi sa se raceasca. Cureti ardeiul, ceapa, morcovul si telina, le dai pe razatoare si le calesti in ulei incins. Adugi carnea tocata, potrivesti de sare si piper si lasi sa se caleasca toate.

Cind toate sunt bine patrunse dai tigaia deoparte. Faramitezi mamaliga cu o furculita, adaugi compozitia de carne, cascavalul ras si 2 oua. Formezi chiftelutele pe care le dai mai AntAi prin faina, apoi prin ou batut si la final prin pesmet dupa care le prajesti in ulei
incins.
Calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftelute cu Mamaliga si Carne" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

annelle2
•  07.03.2010 20:34:37

mi se pare foarte buna... suna delicios

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftelute cu Mamaliga si Carne