Chiftele din Carne de Porc

Postat pe: 29-05-2016
(0)

Ingrediente

aprox 650 g carne de porc
2 oua
Cativa catei de usturoi
Frunze de ceapa verde
1 morcov
2 cartofi
Faina
Cateva fire de marar si patrunjel
Condimente: sare
piper
cimbru dupa gust
Optional: amestec de legume
50 g unt
putin ulei si sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Ideale pentru o masa de duminica, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate la pachet la serviciu a doua zi.

Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu ouale, usturoiul, frunzele de ceapa, condimentele, cartofii raso, morcovul ras si verdeata.

Se formeaza in mainile umede mici sfere, care apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in uleiul bine incins pana devin maronii.

Amestecul de legume se fierbe in apa cu putina sare, un pic de ulei si 25 g unt.

Se servesc cu: amestec de legume si paine de casa


Pofta Buna!

Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftele din Carne de Porc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftele din Carne de Porc