Cartofii taiati felii nu foarte groase le-am pus intr-o tava, peste ei am pus rozmarin taiat mic, pasta de usturoi, vinul, sare piper si vinul. Le-am amestecat si le-am bagat in cuptor pina s-au rumenit
Am facut o omleta din cele 3 oua (omleta rumenita - americana a la Jaques Pepin, adica nu clasica frantuzeasca, zemoasa, ci tare, hotarita). am pus alternativ omleta, leurda omleta ... am asezonat cu sare piper, si deasupra ghimbir murat.
Am taiat juliene ceapa ardeiul si citeva frunze (restul de leurda) le-am sotat si am mesterit un pat pentru carnita .... vis-a-vis am perpelit in voie cele 2 bucati de pulpita de purcel si cirnatii taiati in 4, apoi le-am pus peste patul inainte preparat ... am stropit cu putin ulei de masline si un strop de vin, sare piper si cele trebuincioase si am mai lasat la cuptor vreo 10 minute.
Am scos, am " montat" pe farfurie si alaturi am prajit 2 felii de piinica ...
Asta-i treaba!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii