Cartofi cu Purcel si `Baby Octopus` din Cirnaciori

Postat pe: 19-04-2011
(0)

Ingrediente

cartofi - 4 hotariti taiati felii nu foarte groase
rozmarin - 3 fire (verde tocat marunt)
vin alb - 100 ml
cimbru
piper
sare
leurda 5 frunze
oua (de tara) - 3 buc
pulpita purcel - 2 bucatele
carnaciori - 2 bucatele
usturoi - 5-6 catei
ulei masline
ghimbir murat - 2 bucatele
ceapa uscata - 1 buc nu foarte mare
ardei gras - 1 bucata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Cartofii taiati felii nu foarte groase le-am pus intr-o tava, peste ei am pus rozmarin taiat mic, pasta de usturoi, vinul, sare piper si vinul. Le-am amestecat si le-am bagat in cuptor pina s-au rumenit

Am facut o omleta din cele 3 oua (omleta rumenita - americana a la Jaques Pepin, adica nu clasica frantuzeasca, zemoasa, ci tare, hotarita). am pus alternativ omleta, leurda omleta ... am asezonat cu sare piper, si deasupra ghimbir murat.

Am taiat juliene ceapa ardeiul si citeva frunze (restul de leurda) le-am sotat si am mesterit un pat pentru carnita .... vis-a-vis am perpelit in voie cele 2 bucati de pulpita de purcel si cirnatii taiati in 4, apoi le-am pus peste patul inainte preparat ... am stropit cu putin ulei de masline si un strop de vin, sare piper si cele trebuincioase si am mai lasat la cuptor vreo 10 minute.

Am scos, am " montat" pe farfurie si alaturi am prajit 2 felii de piinica ...


Asta-i treaba!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cartofi cu Purcel si `Baby Octopus` din Cirnaciori" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cartofi cu Purcel si `Baby Octopus` din Cirnaciori