Carne de Porc Pregatita in Stil Elvetian

Complexitate
redusa
Carne de Porc Pregatita in Stil Elvetian

Ingrediente

  • -1,5 kg carne de porc;
  • -100 g unt;
  • -3 cepe mari;
  • -1 lingurita boia (dulce sau iute
  • dupa gust);
  • -2-3 ardei verzi (sau diferiti colorati);
  • -2-3 rosii;
  • -3-5 catei de usturoi;
  • -1-2 foi de dafin
  • -1 ardei iute;
  • -sare;
  • -piper

Mod de preparare

Caliti ceapa tocata in untul incins pana se aureste, adaugati boiaua si usturoiul tocat si omogenizati. Puneti carnea taiata cuburi si lasati sa se inabuse, pana se evapora apa, amestecand. Adaugati dafinul, ardeii, si rosiile, taiate.

Completati cu apa cat sa acopere totul si lasati la foc mediu spre mic pana s-a fiert carnea. (Eu am lasat carnea in felii, am prajit-o intai in unt, am scos-o si am pus-o deoparte. Am calit ceapa, iar cand s-a facut si ardeiul, am repus-o in cratita, sa fiarba pana este facuta)

Se serveste calda, cu galuste tiroleze, taiate in felii, ardei iute si muraturi.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa