Carne de Porc Pregatita in Stil Elvetian

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

1,5 kg carne de porc
100 g unt
3 cepe mari
1 lingurita boia (dulce sau iute
dupa gust)
2-3 ardei verzi (sau diferiti colorati)
2-3 rosii
3-5 catei de usturoi
1-2 foi de dafin
1 ardei iute
sare
piper

Mod de preparare

Caliti ceapa tocata in untul incins pana se aureste, adaugati boiaua si usturoiul tocat si omogenizati. Puneti carnea taiata cuburi si lasati sa se inabuse, pana se evapora apa, amestecand. Adaugati dafinul, ardeii, si rosiile, taiate.

Completati cu apa cat sa acopere totul si lasati la foc mediu spre mic pana s-a fiert carnea. (Eu am lasat carnea in felii, am prajit-o intai in unt, am scos-o si am pus-o deoparte. Am calit ceapa, iar cand s-a facut si ardeiul, am repus-o in cratita, sa fiarba pana este facuta)

Se serveste calda, cu galuste tiroleze, taiate in felii, ardei iute si muraturi.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Carne de Porc Pregatita in Stil Elvetian" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

clau_87
•  03.12.2012 21:22:04

acum o pun in aplicare :). va comunic rezultatul.

lucia_bp
•  29.01.2010 08:35:16

Multumesc Hojbotanicolae !

hojbotanicolae
•  29.01.2010 08:19:58

excelent...

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Carne de Porc Pregatita in Stil Elvetian