Se taie carnea fasii lungi si se pune la prajit intr-o lingura de ulei. Se curata si se taie morcovul in fasii lungi si se adauga peste carne.
Capia se taie rondele si se adauga. Se pun si legumele congelate si porumbul. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca 5 minute. Se adauga condimente dupa gust.
Se adauga lingura de sos tomat si un pahar de apa, se acopra cu un capat si se lasa pe foc pana cand apa e aproape evaporata.
Se serveste fierbinte.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii