Burgerii:
Intr-un bol amestecam carnea tocata cu sare, piper, mustarul, oul si cimbrul.
Ceapa o curatam si o tocam cat mai marunt, iar mararul il maruntim.
Amestecam si aceastea cu carnea, o dam la frigider pentru 30 de minute.
Impartim carnea in 3 parti egale si din fiecare pregatim cate o chiftea, pe care o aplatizam si incercam sa ii dam o forma cat mai rotunda.
Ungem o tigaie grill cu ulei, punem burgerii.
Ii rumenim pe ambele parti, la foc potrivit, ii scoatem pe un platou.
Rosia o spalam si o taiem felii pe rotund.
Punem hartie de copt intr-o tava, asezam burgerii.
Peste fiecare burger asezam o felie mozzarella, o felie de rosie si iar mozzarella.
Ii introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, 3-5 minute, cat se topeste usor mozzarella.
Cand sunt gata ii scoatem din cuptor.
Chiflele le taiem pe jumatate, ungem partea de jos cu mustar.
Asezam cate un burger, apoi punem capacul de la chifla.
Ii servim calzi!
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii