Burgerii:
Intr-un bol amestecam carnea tocata cu sare, piper, mustarul, oul si cimbrul.
Ceapa o curatam si o tocam cat mai marunt, iar mararul il maruntim.
Amestecam si aceastea cu carnea, o dam la frigider pentru 30 de minute.
Impartim carnea in 3 parti egale si din fiecare pregatim cate o chiftea, pe care o aplatizam si incercam sa ii dam o forma cat mai rotunda.
Ungem o tigaie grill cu ulei, punem burgerii.
Ii rumenim pe ambele parti, la foc potrivit, ii scoatem pe un platou.
Rosia o spalam si o taiem felii pe rotund.
Punem hartie de copt intr-o tava, asezam burgerii.
Peste fiecare burger asezam o felie mozzarella, o felie de rosie si iar mozzarella.
Ii introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, 3-5 minute, cat se topeste usor mozzarella.
Cand sunt gata ii scoatem din cuptor.
Chiflele le taiem pe jumatate, ungem partea de jos cu mustar.
Asezam cate un burger, apoi punem capacul de la chifla.
Ii servim calzi!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorStiu, stiu, v-am inebunit cu Pavlova asta. Dar ce sa fac daca-mi place, e unul din pacatele mele dulci si cum iar am adunat...
Pavlova cu nutella si friscaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii