Bulz Ardelenesc

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

costita afumata fara os 400g
brinza de burduf 400g
4 oua
malai
sare
telemea 200g

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se face o mamaliguta nici moale, nici prea tare. Costita se trage la tigaie felii subtiri si pe o parte si pe cealalta. In uleiul ramas se fac ouale ochiuri.

Se iau 4 boluri gen bol de ciorba si se aranjeaza feliile de costita. Peste costita punem mamaliga si brinza. In mijloc facem un cibulet, dupa care acoperim cu mamaliguta. Le dam la cuptor 5 min (sau microunde).

Luam bolul si il raturnam usor intr-o farfurie in asa fel incat sa nu se strice forma rotunda a bulzului si costita sa ramina imprimata frumos in mamaliguta. Punem un ochi deasupra si radem telemea prin razatoarea mica, decoram cu crenguta de patrunjel. . .

POFTA BUNA! !
Ingredientele sunt pt 4 portii, costita poate fi inlocuita cu kaizer, muschi file afumat si iese si mai gustos daca bagam niste bucatele de carnati de casa afumat pe linga brinza. . . .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bulz Ardelenesc" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  26.02.2013 09:50:36

Te ai intrecut pe tine insuti cu asa blagoslovenie

elena.elena
•  08.10.2010 14:07:33

Au,au,au ce bunatate.Ganduri bune oierilor fosti si prezenti din Poiana Sibiului.

lucia_bp
•  02.08.2009 11:44:36

O reteta pe gustul meu- buna si aspectuoasa !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bulz Ardelenesc