Budinca de iepure(iepure salbatic)

Postat pe: 29-01-2009
(0)

Ingrediente

Avem nevoie de:
500 g carne tocata de iepure
200 g slanina tocata
100 g slanina taiata felii mari
4 cepe
sare
piper
ienibahar
250 ml vin rosu
6 oua
100 g unt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:50min
Se caleste in unt ceapa tocata marunt,carnea de iepure si 200 g slanina.Se ia apoi vasul de pe foc si se adauga piper macinat,ienibahar,sare,vin.
Dupa ce s-a mai racorit se adauga galbenusurile si la sfarsit,albusurile batute spuma.
Se toarna totul intr-o cratita captusita cu felii de slanina
Se pune la fiert in baie de aburi(la bain-marie),la cuptor,circa 1 ora.
Cand este gata,se rastoarna pe un platou,se scot feliile de slanina

Se serveste cu diferite sosuri,in special cele recomandate pentru vanat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Budinca de iepure(iepure salbatic)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budinca de iepure(iepure salbatic)