Budinca de iepure(iepure salbatic)

Postat pe: 29-01-2009
(0)

Ingrediente

Avem nevoie de:
500 g carne tocata de iepure
200 g slanina tocata
100 g slanina taiata felii mari
4 cepe
sare
piper
ienibahar
250 ml vin rosu
6 oua
100 g unt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:50min
Se caleste in unt ceapa tocata marunt,carnea de iepure si 200 g slanina.Se ia apoi vasul de pe foc si se adauga piper macinat,ienibahar,sare,vin.
Dupa ce s-a mai racorit se adauga galbenusurile si la sfarsit,albusurile batute spuma.
Se toarna totul intr-o cratita captusita cu felii de slanina
Se pune la fiert in baie de aburi(la bain-marie),la cuptor,circa 1 ora.
Cand este gata,se rastoarna pe un platou,se scot feliile de slanina

Se serveste cu diferite sosuri,in special cele recomandate pentru vanat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Budinca de iepure(iepure salbatic)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budinca de iepure(iepure salbatic)