Budinca de carne de porc si de berbec

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

125 g carne de porc
375 g carne de berbec
sare
5 oua
75-100 g piine
ciuperci
3 linguri bulion
3 linguri smintina
2 linguri brinza rasa

Mod de preparare

PREGĂTIRE

1h
Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, piine inmuiata in lapte si ciuperci tocate. Toata compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor cca 40 de minute. Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii atunci cind aceasta este aproape gata. Din smintina, bulion si brinza rasa pregatim un sos picant pe care-l turnam peste budinca. Se mai lasa cratita 10 minute in cuptor.
Se serveste mincarea fierbinte, cu salata sau muraturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Budinca de carne de porc si de berbec" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budinca de carne de porc si de berbec