Budinca de carne de porc si de berbec

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

125 g carne de porc
375 g carne de berbec
sare
5 oua
75-100 g piine
ciuperci
3 linguri bulion
3 linguri smintina
2 linguri brinza rasa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, piine inmuiata in lapte si ciuperci tocate. Toata compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor cca 40 de minute. Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii atunci cind aceasta este aproape gata. Din smintina, bulion si brinza rasa pregatim un sos picant pe care-l turnam peste budinca. Se mai lasa cratita 10 minute in cuptor.
Se serveste mincarea fierbinte, cu salata sau muraturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Budinca de carne de porc si de berbec" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budinca de carne de porc si de berbec