Vinegreta de peste

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600gr peste fiert(fara oase)
  • 200gr cartofi fierti
  • 2-3 castraveti murati
  • 2-3 oua
  • 1 lingura mustar
  • 1 legatura patrunjel verde
  • otet
  • sare
  • ulei
  • piper

Mod de preparare

Pestele fiert, cartofii fierti si castraveciorii murati se taie cubulete mici peste care se toarna sosul vinegrette pregatit astfel: ouale fierte si tocate marunt se amesteca bine cu ulei, patrunjel verde taiat marunt, otet mustar, piper si sare dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)