Conservele de ton le strecori, le zdrobesti cu furculita. Ceapa verde o tai rondele dupa ce o speli. Ardeiul, spalat si curatat, il taiem cubulete marunt. Maslinele le taiem finut rondele. Toate astea se amesteca si se condimenteaza din abundenta cu sare si piper.
Cuptorul trebuie preincalzit la 200 de grade. Luam foietajul apoi il derulezi. Pesmtul se imparte pe strudel pe urma din masa de peste, o parte se asaza in mijlocul foietajului. Alea patru oua intregi decojite, bine fierte le asezam peste peste.
Pe urma, restul de peste se pune peste cele patru oua. Strudelul il rulam inapoi. La capeti de tot se preseaza cu degetele. Laptele cu galbenusul de ou se amesteca bine, bine si se bate bine, bine, apoi, cu o pensula ungem strudelul rulat si se baga la cuptor 20 min. Maxim. Se serveste cu salata.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii