Conservele de ton le strecori, le zdrobesti cu furculita. Ceapa verde o tai rondele dupa ce o speli. Ardeiul, spalat si curatat, il taiem cubulete marunt. Maslinele le taiem finut rondele. Toate astea se amesteca si se condimenteaza din abundenta cu sare si piper.
Cuptorul trebuie preincalzit la 200 de grade. Luam foietajul apoi il derulezi. Pesmtul se imparte pe strudel pe urma din masa de peste, o parte se asaza in mijlocul foietajului. Alea patru oua intregi decojite, bine fierte le asezam peste peste.
Pe urma, restul de peste se pune peste cele patru oua. Strudelul il rulam inapoi. La capeti de tot se preseaza cu degetele. Laptele cu galbenusul de ou se amesteca bine, bine si se bate bine, bine, apoi, cu o pensula ungem strudelul rulat si se baga la cuptor 20 min. Maxim. Se serveste cu salata.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii