Conservele de ton le strecori, le zdrobesti cu furculita. Ceapa verde o tai rondele dupa ce o speli. Ardeiul, spalat si curatat, il taiem cubulete marunt. Maslinele le taiem finut rondele. Toate astea se amesteca si se condimenteaza din abundenta cu sare si piper.
Cuptorul trebuie preincalzit la 200 de grade. Luam foietajul apoi il derulezi. Pesmtul se imparte pe strudel pe urma din masa de peste, o parte se asaza in mijlocul foietajului. Alea patru oua intregi decojite, bine fierte le asezam peste peste.
Pe urma, restul de peste se pune peste cele patru oua. Strudelul il rulam inapoi. La capeti de tot se preseaza cu degetele. Laptele cu galbenusul de ou se amesteca bine, bine si se bate bine, bine, apoi, cu o pensula ungem strudelul rulat si se baga la cuptor 20 min. Maxim. Se serveste cu salata.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii