Ungeţi somonul cu un amestec din sare, cimbru, piper roşu măcinat, zeama de lămâie, uleiul de măsline şi îl puneţi la cuptorul încins la 190 de grade Celsius, pentru 25 de minute.
Între timp, pregătiţi si piureul de dovleac. Alegeţi un dovleac plăcintar bine copt, îl spălaţi, îl tăiaţi în două şi curăţaţi interiorul de seminţe şi fibre, până la pulpa cărnoasă. Îl spălaţi din nou şi îl puneţi la cuptor într-un vas de yena, la 200 de grade, pentru o oră, după ce aţi presărat un praf de sare peste el. Cînd dovleacul este bine pătruns, îl scoateţi din cuptor, desprindeţi miezul bine pătruns şi îl amestecaţi cu piper alb măcinat.
Puneţi pe farfurii somonul porţionat şi adăugaţi garnitura din piure de dovleac. Serviţi cald.
Poftă bună!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii