Dintr-un galbenus crud, ulei, sare, piper si zeama de la 1/2 lamaie se face o maioneza potrivit de tare (se poate subtia cu o lingura de smantana). Scrumbia se taie bucati potrivite. Ceapa se toaca marunt, celelalte ingrediente se dau pe razatoare.
MONTARE:Pe un platou se aseaza scrumbia peste care se aseaza in straturi: ceapa tocata, cartofii rasi, un strat subtire de maioneza, ouale date pe razatoare, morcovul ras, iarasi maioneza si se acopera cu sfecla rosie data de asemenea pe razatoare. Se stropeste cu otet sau zeama de lamaie si se orneaza dupa inspiratie.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii