Dintr-un galbenus crud, ulei, sare, piper si zeama de la 1/2 lamaie se face o maioneza potrivit de tare (se poate subtia cu o lingura de smantana). Scrumbia se taie bucati potrivite. Ceapa se toaca marunt, celelalte ingrediente se dau pe razatoare.
MONTARE:Pe un platou se aseaza scrumbia peste care se aseaza in straturi: ceapa tocata, cartofii rasi, un strat subtire de maioneza, ouale date pe razatoare, morcovul ras, iarasi maioneza si se acopera cu sfecla rosie data de asemenea pe razatoare. Se stropeste cu otet sau zeama de lamaie si se orneaza dupa inspiratie.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa O supă cremă fină și tare gustoasă, numai bună de savurat pe perioada postului mare. Consider că...
Supa din cartof dulce cu lapte de cocosIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii