Scoici, surimi si peste in sos de vin

Postat pe: 27-08-2019
(0)

Ingrediente

carne de scoici 200 g,
batoane de surimi 200 g,
file de peste 200 g,
vin alb demisec 250 ml,
unt 100 g,
capere 3 linguri,
sos de soia,
usturoi 2 catei,
smantana de gatit 200 ml

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

10min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Untul se pune la topit intr-un vas Wok, se adauga scoicile si pestele taiat bucatele, cat o inghititura. Se asezoneaza cu sos de soia, usturoi presat si vin alb demisec, lasandu-se la fiert la foc iute cca. 5 minute. Spre final se adauga batoanele de surimi taiate la fel de marunt, caperele si smantana de gatit, se mai lasa la fiert cca. 2 minute, pana se combina gusturile. Se serveste imediat, fierbinte, simplu sau cu garnitura de orez fiert. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Scoici, surimi si peste in sos de vin" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Scoici, surimi si peste in sos de vin