Pastravii ii eviscerezi, ii cureti (eu am scapat de operatiunile astea, i-am luat gata decapitati si curatati), ii speli, ii usuci cu un prosop de hartie si ii condimentezi cu sare si piper, dupa care ii frigi intr-o tigaie tip grill, bine incinsa.
Separat, intr-o cratita, incingi putin ulei, adaugi ceapa taiata solzisori, ardeii (inclusiv cel iute) taiati cubulete si ii calesti 5 minute, dupa care adaugi 300 ml apa, rosia curatata de coaja si taiata cubulete.
Acoperi vasul cu un capac si lasi sa fiarba la foc mic, 30-35 de minute.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii