Salau la cuptor

Complexitate
redusa
Salau la cuptor

Ingrediente

  • 1 salau de 600-700 g
  • 2 cepe ( verzi ) - medii
  • 1 ardei
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita rasa de delikat, vegetaetc
  • 1 lingurita rasa de cimbru
  • 100 ml de apa

Mod de preparare

Se spala pestele si se portioneaza in 4 bucati egale.
Se pregateste un vas de sticla termorezistent (SIMAX) care se unge cu 2 linguri de ulei de masline.
Apoi se taie o ceapa pestisori si se aranjeaza pe fundul vasului.
Se iau cele 4 bucati de peste si se aseaza in vasul de sticla peste patul de ceapa. Acum se taie cealalta ceapa tot pestisori impreuna cu un ardei si se presara peste bucatile de peste.
Tot peste bucatile de peste se mai adauga cei 4 catei de usturoi taiati felii.
Se asezoneaza cu 1 lingurita de delikat, 1 lingurita de cimbru si 2 linguri de ulei de masline.
La sfarsit se adauga 100 ml de apa se pune capacul si se da la cumptor pentru 40 de minute la foc potrivit.

Pofta buna ;)
Se serveste cald avand ca garnitura un orez fiert la aburi. Se poate servi un vin alb demi-sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Piept de Pui Umplut

Piept de Pui Umplut

Piept de Pui Umplut
Saraberne

Saraberne

Saraberne
Cele mai apreciate rețete
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
2
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Remo
4
Dulciuri

Remo

Remo
Prajitura cu Gem de Mere (de Post)
5
Dulciuri

Prajitura cu Gem de Mere (de Post)

Prajitura cu Gem de Mere (de Post)
Parteneri
Supa crema de spanac
Bucataras.RO

Supa crema de spanac

Acum ca deja miroase a primavara am deschis oficial sezonul preparatelor verzi.

Supa crema de spanac
Saramura de crap
Culinar.RO

Saramura de crap

Saramura de crap
Tort de post cu mousse de ciocolata
Gustos.RO

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata