Salau cu Maioneza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Salau cu Maioneza

Ingrediente

  • 1-2 pesti (salau)
  • 2 oua
  • ulei
  • morcovi
  • radacini de patrunjel
  • ceapa
  • cartofi
  • sare si cateva boabe de piper

Mod de preparare

Se pun la fiert morcovi, radacini de patrunjel, ceapa, cartofi, sare si cateva boabe de piper. Dupa ce au fiert bine legumele, se pune si pestele, care se lasa inca 3-4 minute dupa ce apa da in clocot, dupa care se scoate. Se lasa sa se raceasca putin si se dezoseaza. Se aseaza pe o farfurie mai mare sau un platou, intai jumatate de peste (sau 2 jumatati, daca aveti 2 pesti), se acopera cu putina maioneza iar deasupra se pune si restul de peste.

Maioneza trebuie sa fie light. Daca o faceti acasa, adaugati suc de lamaie. Se orneaza cu morcovii si radacinile de patrunjel taiate marunt. Daca vreti sa faceti salata din peste cu maioneza, taiati pestele marunt, amestecati cu morcovii, cartofii si radacinile de patrunjel, de asemeni taiate, si cu maioneza.
Poze reteta: Salau cu Maioneza - Arhiva Reteta Saptamanii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici